حسابداری 20

  • صفحه اصلی



  • 14 بهمن 1394
    مالیات بر دارایی

    مالیات بر دارایی

    مالیات بر دارایی، (property tax) مالیاتی میباشد که در آن پایه و منبع مالیاتی را دارایی یا ثروت دارنده ملک، شکل می‌دهد. در واقع، بر آن چه دارنده قبلاً به دست آورده یا به او به ارث می‌رسد، تعلق می‌گیرد. مالیات بر دارایی عموماً به عنوان مکانیزمی برای تعدیل ثروت به کار میرود و بیشتر در جوامعی کاربرد دارد، که اختلاف آشکاری در دارایی و ثروت افراد آن جامعه وجود دارد، یا فقط در مواردی خاص که به وسیله مالیات بر درآمد نتوان از آن منابع مالیات گرفت، اعمال می‌شود....

    به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

     

  • 12 بهمن 1394
    شفافیت اقتصادی در قانون جدید م.م

    شفافیت اقتصادی در قانون جدید م.م

    ارتقا جايگاه اقتصاد در هر جامعه اي، مستلزم وجود شفافيت در فعاليت هاي اقتصادي آن جامعه است و از اين جهت ، بهترين بازارها، بازارهايي هستند که از شفافيت اقتصادي بالاتري  برخوردارند. برخي شفافيت اقتصادي را معادل ورود به اطلاعات شخصي و سوءاستفاده از آن قلمداد مي کنند اما در باطن، کارکرد شفافيت اقتصادي، جلوگيري از بروز فساد و سوءاستفاده هاي احتمالي است. در نظام ماليات ستاني، دسترسي به اطلاعات اقتصادي و مالي افراد و برخورداري از حمايت هاي قانوني در اين مسير، در وضع دقيق و صحيح ماليات نقش تعيين کننده دارد. با اصلاح ساختار قانون ماليات‌هاي مستقيم، دسترسي به اطلاعات اقتصادي تا حد زيادي هموار شده است که انتظار مي رود با اجراي صحيح اين قانون و همکاري ساير دستگاه هاي اجرايي، زمينه براي مبارزه با فرار مالياتي و پولشويي بيش از گذشته فراهم شود....

    به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

  • 12 بهمن 1394
    حمایت های مالیاتی از صادرات

    حمایت های مالیاتی از صادرات

    رئيس‌کل سازمان امور مالياتي کشور از حمايت‌هاي مالياتي از صادرات کالا و خدمات خبرداد و گفت: از سال 95، صد درصد درآمد حاصل از صادرات کالا و خدمات با نرخ صفر مالياتي محاسبه مي‌شود.
    سيدکامل تقوي‌نژاد با اشاره به‌اينکه گسترش صادرات به رونق اقتصادي، اشتغال‌زايي و سرمايه‌گذاري کمک مي‌کند، گفت: عليرغم ظرفيت‌هاي بسيار بالاي کشور در ارائه خدمات فني و مهندسي و مشاوره‌اي و پتانسيل‌هاي صادراتي بسيار گسترده آن در حال حاضر و مطابق متن کنوني ماده 141 قانون، صادرات خدمات از معافيت مالياتي برخوردار نيست.....

    برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مرا جعه فرمایید.
     

  • 12 بهمن 1394
    کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی تامین اجتماعی

    کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی تامین اجتماعی

    داوطلبان آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی برای پرینت کارت ورود به جلسه خود به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایند .

    حسابداری بیست به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي شركت در آزمون استخدامي سازمان تأمین اجتماعی در سال 1394 مي‌رساند كه آزمون مذكور صبح روز جمعه مورخ 94/11/16 در 31 شهرستان كشور برگزار مي‌شود. فرآيند برگزاري آزمون از ساعت 8:30 صبح روز جمعه آغاز و درهاي ورود به جلسه امتحان نيم ساعت قبل از شروع فرآيند بسته خواهد شد، لذا كليه داوطلبان مي‌بايست قبل از بسته شدن درهاي ورودي در محل حوزه امتحاني خود حاضر باشند.

    لينك مربوط به كارت و برگ راهنماي شركت در آزمون از روز سه‌‌شنبه 94/11/13 بر روي سايت اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد و متقاضیان مي‌توانند با وارد كردن اطلاعات شناسنامه‌اي (نام، نام‌خانوادگي، شماره ملی، سال تولد و ...) خود نسبت به مشاهده و تهیه پرينت كارت شرکت در آزمون اقدام و براساس آدرس تعيين شده بر روي پرينت كارت شركت در آزمون، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است....

    به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

     

  • 11 بهمن 1394
    حسابرسی داخلی

    حسابرسی داخلی

    تعریف حسابرسی داخلی:

    حسابرسی داخلی یک فعالیت اطمینان‌بخشی و مشاوره‌ای مستقل و بی‌طرفانه است که برای ایجاد ارزش افزوده و بهبود عملیات سازمان طراحی می‌شود. حسابرسی داخلی به سازمان کمک می‌کند تا اهداف خود را با اتخاذ رویکردی سامانه‌مند و منظم برای ارزش‌یابی و بهبود اثربخشی فرایندهای مدیریت ریسک، کنترل داخلی، و راهبری شرکتی ایفا کند.

    انواع حسابرسی داخلی:1.حسابرسی داخلی سنتی2.حسابرسی داخلی مدرن3.حسابرسی داخلی نئومدرن

    حسابرسی داخلی سنتی:

    حسابرسی داخلی در مرحله اول فقط در خدمت مدیر مالی بوده و وظیفه اش چیزی بیش از کنترل کیفیت عملیات حسابداری نبود. به عبارت دیگر محصول کار حسابرسان داخلی کنترل کیفیت کار حسابداری و مشتریان آنان مدیران مالی بودند.....

    به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

     

     

  • 10 بهمن 1394
    حسابرسی عملیاتی

    حسابرسی عملیاتی

    تعریف حسابرسی عملیاتی:

    حسابرسیعملیاتی یعنی«فرایند منظم و روشمند ارزیابی اثربخشی، کارایی و صرفه اقتصادی عملیات سازمان و گزارش نتایج ارزیابی، همراه با پیشنهادهای عملی به اشخاص ذیصلاح برای بهبود عملیات».استانداردهای دیوان محاسبات امریکا مفهوم حسابرسی را برای صرفه اقتصادی، کارایی و اثربخشی تعریف کرده است. به توضیح کوتاهی برای هر یک از این موردها، که به 3یی (3E) شهرت دارد، توجه فرمایید:

    الف- صرفه اقتصادی (یا هزینه عملیات)

    آیا سازمان مورد رسیدگی مسئولیتهای خود را در برابر منابع با در نظر گرفتن اصل صرفه‌جویی، به اقتصادی‌ترین شکل ممکن انجام می‌دهدیا خیر؟ 

    در ارزیابی صرفه اقتصادی عملیات و چگونگی تخصیص و استفاده از منابع، حسابرس عملیاتی ممکن است موارد زیر را بررسی کند:.....

    به ادامه مطلب مراجعه کنید.

  • 9 بهمن 1394
    نحوه تحرير و تنظيم دفتر مشاغل (درآمد و هزينه)

    نحوه تحرير و تنظيم دفتر مشاغل (درآمد و هزينه)

    هرگونه درآمد و هزینه، خرید و فروش دارایی های قابل استهلاک و مالیات و عوارض ارزش افزوده حسب مورد و به ترتیب تاریخ وقوع می بایست با توجه به توضیحات ذیل دردفتر مشاغل ثبت شود و در صورتیکه متکی به اسناد و مدارک باشد مستندات مربوط، بهترتیب شماره ردیف دفتر و به نحوی که برای رسیدگی مأموران مالیاتی قابل استفاده باشدنگهداری شود.

    تعاریف (ستونهای دفتر درآمد و هزینه):

    1.ردیف:هریک ازمعاملات موصوف می بایست در یک ردیف و با رویه یکسان ثبت شود.

    2.تاریخ:در این ستون تاریخ معاملات در همان روز وقوع به ترتیب زمان وقوع وانجام درج می گردد.

    3.شرح:در این ستون شرح مختصری از فعالیت های انجام شده در خصوص خرید، هزینه،درآمد/ فروش، خرید دارایی های استهلاک پذیر، مالیات و عوارض ارزش افزوده خرید/هزینه/ دارایی و مالیات بر ارزش افزوده عرضه کالا/ ارائه خدمت درج می گردد.....

    به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

  • 9 بهمن 1394
    وزارت امور اقتصادی و دارایی و وظایف آن

    وزارت امور اقتصادی و دارایی و وظایف آن

    وزارت اموراقتصادی ودارایی یکی از۱۸ وزارتخانهٔ دولت ایران ومسؤول تنظیم سیاست‌های اقتصادی ومالی کشور،اجرای سیاستهای مالیاتی و برنامه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک با کشورهای دیگر است.

    شرح اهداف و وظایف:

    هدف:

    هدف وزارت امور اقتصادی و دارایی، تنظیم سیاستهای اقتصادی و مالی کشور وایجاد هماهنگی در امور مالی و اجرای سیاستهای مالیاتی و تنظیم و اجرای برنامه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک با کشورهای خارجی است.

    وظایف:

    1.تهیه و تنظیم:

    1.تنظیم سیاست‌های اقتصادی و مالی کشور و ایجاد هماهنگی در اجرای آنها

    2.تهیه و تنظیم صورتحساب عملکرد بودجه سالانه کل کشور.

    3.تنظیم و اجرای برنامه همکاریهای اقتصادی و مالی و فنی ایران با سایر کشورها و سازمانها و موسسات اقتصادی و مالی بین‌المللی و ایجاد هماهنگی در اعمال نظارت بر اینگونه روابط و مناسبات بین‌المللی.

    4.نگهداری اسناد مالکیت اموال غیرمنقول دولت که حق استفاده آنها بعهده دستگاههای اجرایی ذیربط می باشد.....

    به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.